Primarul Comunei Goleşti

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.

PRIMĂRIA GOLEŞTI
Primăria Golești.  

Informaţii Primăria Comunei Goleşti

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

           
User On-Line:       Accesari: 166348      Dupa ip: 22325      Ultima acesare : 2021-10-26 21:50:45  

06 Mai
Postat de: golesti
Hits: 540

ANUNȚ COLECTIV

În temeiul art. 47 alin.5 lit b si ale art. 6 si 7 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, comunicăm că au fost emise Somaţii şi Titluri Executorii pe urmatorii debitori:

Citeste mai mult

08 Aprilie
Postat de: golesti
Hits: 346

ANUNŢ

Dezbatere Publică - Buget Local 2019 cu privire la repartiţia sumelor defalcate din unele venituri ale bugetului de stat, pe anul 2019 şi Estimări 2021-2022

Citeste mai mult

21 Februarie
Postat de: golesti
Hits: 354

Anunţ Colectiv

În temeiul art.47 alin.5 lit b şi ale art. 6 şi 7 din Legea nr.207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, cu modificarile şi completările ulterioare, comunicăm că au fost emise Somaţii şi Titluri Executorii pe următorii debitori:

Citeste mai mult

05 Februarie
Postat de: golesti
Hits: 288

ANUNȚ COLECTIV

Somatii şi Titluri Executorii pe următorii debitori

Citeste mai mult

25 Octombrie
Postat de: golesti
Hits: 407

Dispozitia nr. 132

Cu privire la: actualizarea Comisiei de monitorizare din cadrul Primăriei Comunei Goleşti și actualizarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al acesteia

Citeste mai mult

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 2din 3--   Anterioara pagina     Ultima pagina                      
    © 2019 Primăria Comunei Goleşti